Home » Latest News » पहली सांस्कृतिक संध्या

पहली सांस्कृतिक संध्या

PROGRAMME SCHEDULE FOR SHIVATRI FAIR 2017

DATE OF PERFORMANCE    :           25/2/2017

SNO TIMINGS Time NAME OF ARTIST ADDRESS
FROM TO
1 6.30 6.35 5 minutes DEV DHUN by Sukhdev Rishi & Party
2 6.35 6.45 10 minutes SURAJ MANI (Shehnai Wadan)
3 6.45 to 7.45 5 minutes SVM School Mandi Mandi
4 5 minutes Noble Bed College Pandoh
5 5 minutes Hari Musical Group (38th  in audition) Mandi
6 5 minutes Sanjay Kumar( 33rd  in audition) Sarkaghat
7 5 minutes Gurmit Singh (34th in audition) Mandi
8 5 minutes Dugra Musical Group (23rd in audition) Balh
9 5 minutes Naveen  (21st  in audition) Mandi
10 5 minutes Anand Kumar (2nd in Audition) Mandi
11 5 minutes Kuldip Musical Group (4th in audition) Balh
12 5 minutes Ms. Shivangi (1st in audition) Mandi
13 7.45 7.50 5 minutes Mohan Bhardwaj Shiva Badar
14 7.50 7.55 5 minutes Shanti Hekta Shimla
15 7.55 8.05 10 minutes Prabha Thakur Karsog
16 8.05 8.10 5 minutes Sonu Musical Group Voice of Himalaya) Solan
17 8.10 8.15 5 minutes Hem Raj (Voice of Carnival) Kullu
18 8.15 8.25 10 minutes Muskaan Mandi
19 8.25 8.35 10 minutes Shradha Sharma Shimla
20 8.35 8.45 10 minutes Shimla Culture Group DPRO
21 8.45 8.55 10 minutes Pradeep Sharma & Party Shimla
22 8.55 9.10 15 minutes Geeta Bhardwaj (Devi) (Himachali Singer) Mandi
23 9.10 9.30 20 minutes Indonesia Troupe Dance Foreign troupe
24 9.30 10.00 30 minutes Dhiraj Sharma (Himachali Singer) Kangra
10.00 12.00 Sukhvinder Singh Shree Om Events